طرز تهیه کیک یزدی:

کیک یزدی نوعی شیرینی بومی یزد در مرکز ایران است و بیشتر در خود استان یزد برای پذیرایی در مراسم مذهبی از آن استفاده می‌کنند.

مواد لازم در تهیه آن، تخم مرغ، شکر، روغن جامد یا کره، آرد سفید، نمک میوه، جوش شیرین، بیکینگ پودر، ماست یا شیر، هل و در صورت دلخواه مقداری کشمش و خلال پسته است.

( این شیرینی همانند شیرینی دانمارکی و شیرینی نان خامه ای مناسب برای مهمانی و پذیرایی های مجلسی می باشد)

 کیک یزدی

مواد اولیه مورد نیاز برای کیک یزدی

  • روغن مایع :175 گرم 
  • عسل:یک قاشق غذاخوری
  •  بیکینگ پودر :1 قاشق غذاخوری
  • پودر هل :یک و نیم قاشق غذاخوری 
  • گلاب:3 قاشق غذاخوری
  • آرد سفید:300 گرم 
  • تخم مرغ :3 عدد 
  • شکر :200 گرم
  •  ماست غلیظ :150 گرم 

آشپزی شیرینی ,قاشق ,غذاخوری ,گرم  ,تهیه ,یزدی ,قاشق غذاخوری منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

رسانه فيلم کلینیک دندانپزشکی | ونیر | امپلنت ایران زیبا ، زندگی سالم آهنگ گلچین آیروموزیک سیم و کابل سیمند کابل معماری دیوار مراغه | نیازمندی های مراغه