اگر اهل خوردن و البته درست کردن دسرهای متنوع باشید، حتما نام دسر پاناکوتا به گوش‌تان خورده است. این دسر خوشمزه، مواد چندان عجیب‌و‌غریبی ندارد و زود و ساده آماده می‌شود. پس اگر آخر هفته مهمان دارید یا به‌طور کلی دوست دارید که دستورهای غذایی و دسرهای خوشمزه را به دفترچهٔ آشپزی‌تان اضافه کنید، حتما طرز تهیه پاناکوتا در این مقاله را بخوانید و یاد بگیرید.

طرز تهیه پاناکوتا در ۹ مرحله

 

 

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا

  • اسپری پخت و پز؛
  • سه قاشق چای‌خوری پودر ژلاتین؛
  • یک‌ونیم پیمانه (فنجان) شیر پرچرب؛
  • یک‌سوم پیمانه (فنجان) شکر؛
  • یک قاشق چای‌خوری عصاره وانیل خالص؛
  • کمی نمک.

خوشمزه ترین مزه ها پاناکوتا ,تهیه ,تهیه پاناکوتا ,پیمانه فنجان ,قاشق چای‌خوری منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

درسکار چاپ تقویم رومیزی ارائه لنت های کمیاب و دیسک چرخ فست دانلود Hack and Tricks فیزیک سمپاد دکتر مهدیانی جنوب چت